2008-02-04

Föräldrarådsmöte 16 januari 2008 Minnesanteckningar från högstadiegruppen

* Vi var några stycken som upplevde det som om informationen inte är intressant för föräldrarna eftersom vi aldrig får några kommentarer.
Föräldrar är välkomna att höra av sig med punkter de skulle vilja lyfta på föräldrarådsmöten. Föräldrarådet mste göra mer reklam för sig och detta kan göras på reguljära föräldramöten och redan när barnen börjar skolan (F-klass).

* Som ni kanske läst i SDS så var det några personer som hade öl till försäljning den 7/1 på skolans parkering. Några lärare blev tillfrågade och de upplevde det som obehagligt. Lyckligtvis var där inga elever på skolan den dagen då det var studiedag. Alkoholpolicyn bör kanske diskuteras i resp. klass.

* Det upplevs som om många lektioner får ställas in i brist på lärarvikarier, framförallt inom slöjd. Skolledningen förklarade att det är svårt att få dit vikarier på kort notis samt att det råder brist på vikarier speciellt inom trä/metall slöjd.

* Drogfri avslutningfest för 9:orna dagen innan skolavslutningen. Skolan beskostar denna fest så att alla har chans att vara med. Det är ju inte aktuellt för klass 8C än men eftersom skolans intentioner är att fortsätta denna trevliga tradition så kan det vara bra att veta att den kommer nästa år.

Inga kommentarer: